Bergerhof vlag

In het kader van het 75 jaar bestaan van de wijk zijn er veel ideeën geopperd hoe stil te staan bij het jubileum en dit ook in de toekomst nog te herinneren.

Er is gedacht aan een vervolg op de al eerder verschenen boekjes “trapje op – trapje af” en “splitlevel in de polder”, dit is door diverse reden niet tot uitvoering gebracht.

Wel wordt er iets speciaals onthuld aan het begin van de wijk, waarschijnlijk ter hoogte van het monumentje. Toen werd er ook gelijk gedacht aan vlag hijsen in de mast op het Leeuwenbek veld, wat zou er leuker zijn daar DE vlag van de Bergerhof te kunnen hijsen.
De wijkvereniging schijnt wel een vlag te hebben (licht gele letters op ‘biljart’groene ondergrond), maar daar staat ook echt wijkvereniging op.

Nu hebben we als organisatie een 5 tal ontwerpen laten maken en die willen we graag voorleggen aan de bewoners van de wijk!

In bijgaand PDF bestand zijn 5 concepten te zien, het bestand kan geprint worden en middels het aan kruizen van het bijbehorende hokje kan men zijn/haar stem uitbrengen. Het formulier kan dan in de brievenbus van het buurthuis gedeponeerd worden. In de Hovenier van juni zal ook een formulier gestopt, de formulieren worden 7 juni door de redactie opgehaald

Enquête vlag Bergerhof 

Bedankt voor jullie stem alvast!
Hans de Groot en Erwin Stronck

Comments are closed.