Activiteiten in het buurthuis

 

Zondag 16 juni – Afrikaans eten in Buurthuis de Eendracht

Even voorstellen: wij zijn Linda Entes en Rob IJpelaan en wonen sinds 1 juli 1999 in de Hekelstraat in Alkmaar, waar wij onze winkel Art of Africa hebben. Art of Africa is een Fair Trade bedrijf. Wij kopen al onze spullen zelf in Afrika, bij lokale kunstenaars.

Wij hebben tijdens onze reizen altijd veel kleding, schoenen, gereedschap en medicatie meegenomen om weg te geven aan de arme mensen in Afrika. In juni 2016 hebben wij samen met Linda & Tom Nederstigt de stichting Heart for Africa opgericht met als doel, daar nog meer arme mensen te kunnen helpen. Om geld in te zamelen voor onze stichting hebben we in 2016 en 2017, een bijzonder geslaagde Afrikaanse avond in buurthuis de Eendracht georganiseerd. Dat gaan wij dit jaar op zondag 16 juni doen. Wij hebben nu ruim 700 paar schoenen, 600 brillen, kleding en visgerei ingezameld. Dit willen we naar Zimbabwe sturen en daar grotendeels zelf uitdelen. Hier heeft Heart for Africa geld voor nodig.

Waar?    Buurthuis De Eendracht, Papaverstraat 9 in Alkmaar.

Wanneer en hoe laat ?    Zondag 16 juni vanaf 16.00 uur. Eten vanaf 17.30 uur.

Wat eten we?   Huku Nyama – kip, gehakt, ei, groente, rijst en sauzen.

Voor de vegetariërs zijn er wraps met geitenkaas en walnoten.

Kosten voor de maaltijd?    € 10,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar € 6,50 per persoon.

De opbrengst van de maaltijd gaat helemaal naar Heart for Africa.

Er kunnen maximaal 60 personen mee-eten. Jeannet van der Woude zingt een paar Afrikaanse liedjes en er wordt een loterij georganiseerd met veel mooie prijzen. Ook die opbrengst gaat naar Heart for Africa.

KOM JE OOK??? Dat zouden we op prijs stellen en erg gezellig vinden!!

Alvast bedankt,

Linda, Linda, Tom en Rob

Opgeven met onderstaand inschrijfformulier en inleveren voor woensdag 12 juni bij Henni Palmers, Ranonkelstraat 16, 1817CB in Alkmaar. Tel. 06 3655 8113

Betalen bij inschrijving!!

 

 
 

2 Responses to Activiteiten in het buurthuis